آموزش خیاطی و دوخت دامن کلوش - آموزش خیاطی

آموزش خیاطی و دوخت دامن کلوش

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش خیاطی  و دوخت دامن کلوش

۱-     ابتدا اندازه دور کمر را تقسیم بر ۳ نمایید و آن را k بنامید.

۲-     سپس برای مشخص نمودن اندازه شعاع کمر k/20 را بدست آورید و از k کم کنید.

banooonline60

۳-     در این مرحله دو خط عمود بر هم بکشید به طوری که اندازه این دو خط می شود اندازه شعاع کمر به علاوه اندازه قد دامن.

۴-     حال نقاط کمر و قد دامن را مشخص کنید و آنرا به صورت نیم دایره بکشید.

۵-     در اینجا می خواهیم نوعی دامن لنگی کلوش را آموزش بدهیم برای اینکار به روش زیر عمل می کنیم.

۶-     دور کمر + اندازه میزانی که می خواهید روی پارچه قرار بگیرد *۲ به علاوه میزان سجاف *۲ به علاوه زاپاس = K

۷-     R=K/2/3.14

۸-     لذا روی پارچه یک دایره به شعاع R برای دور کمر و به طول قد دامن می کشیم.

۹-     به طور مثال اگر دور کمر ۶۰ سانت و میزان لنگی دامن ۴۰ سانت باشد و سجاف را به میزان ۴ سانت در نظر بگیریم با احتساب ۱٫۵ سانت زاپاس بدست می آید.  K=60+40+4+1.5= 105.5    انگاه  R=105.5/2/3.14= 16.8

۱۰- پس در ابتدا روی پارچه نیم دایره ای به شعاع ۱۶٫۸ سانت بکشید و سپس نیم دایره به میزان ۱۶٫۸ + قد دامن + ۳ سانت به عنوان حاشیه پایین بکشید.

۱۱- حال آنرا ببرید.  

۱۲- مقدار زاپاس را روی هر دو طرف مشخص کنید و اتو بزنید و سپس میزان سجاف را در نظر بگیرید اتو بزنید و برگردانید.

۱۳-  سپس پایین دامن را بدوزید.

۱۴- حال برای کمر دامن دور کمر را به علاوه دوبرابر میزان لنگی به علاوه زاپاس و سجاف که قبلا ایجاد کرده اید در نظر بگیرید به علاوه ۲ سانت بیشتر برای حلقه ای که می خواهید به کمر وصل کنید با عرض ۱۰ سانت و  آنرا ببرید و به آن لایه بزنید. سپس نواری دیگر به اندازه ۱۹ سانت و عرض ۹ سانت ببرید برای حلقه دامن .

۱۵- حال آنرا به دامن سنجاق کنید. سپس کمر را به دامن بدوزید و کمر بعدی را در قسمت بعدی به کمر دوخته شده به دامن بدوزید و اتو بزنید و بر گردانید و به دامن وصل کنید.

۱۶- حال  حلقه را به کمر دامن وصل کنید .

۱۷-  یک دکمه قابلمه یا گیره دامن به آن بدوزید.

۱۸- دامن شما به پایان رسید.

تاریخ ارسال: دوشنبه 26 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 04:09 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب