آموزش بافت مانتو - آموزش خیاطی

آموزش بافت مانتو

ست شال و مانتو گل و بوته

مدل مانتو بافتنی زنانه با آموزش

 آموزش بافت مانتو

تعداد ۸ کلاف ۱۰۰ گرمی + میل شماره ۴٫۵

پشت : ۸۰ دانه سر انداخته و ۹ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید.سپس بافت ساده را شروع کرده و هر ۱۰ رج یکبار ۱ دانه از هر دو طرف را کور کنید.و ۶۷ سانتیمتر به همین ترتیب ببافید.سپس دانه را برای حلقه آستین به ترتیب ۱+۲+۳ کور کنید. حلقه آستین را تا بلندی ۱۸ سانتیمتر گرفته و همه ی دانه ها را کور کنید.

جلو : ۲۵ دانه سر انداخته ۹ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید . سپس ۳۰ سانتیمتر ساده بافته و هر ۱۰ رج یکبار از طرف پهلو ۱ دانه کور کنید.سپس یک رج با یک تکه کاموا رنگ دیگر بافته دو سر کاموا را آزاد بگذارید برای جیب.بلندی بافت از روی کشباف به ۶۷ سانتیمتر که رسید حلقه آستین را مانند پشت ایجاد کنید.بلندی حلقه به ۱۵ سانتیمتر که رسید برای یقه دانه ها را به ترتیب ۱+۲+۳+۴ کور کنید و زمانی که بلندی حلقه به ۱۸ سانتیمتر رسید سرشانه را کور کنید.

آستین : ۳۰ دانه سر انداخته ۶ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید سپس بقیه بافت را به صورت پیچ اسموک تا ۴۴ سانتیمتر بافته و هر ۶ رج یک دانه از هر دو طرف اضافه کنید سپس برای حلقه از هر دو طرف ابتدا ۲ دانه و بعد هر رج یک دانه کور کنید تا بلندی حلقه به ۱۲ سانتیمتر برسد سپس همه دانه ها را کور کنید.

  جیب : کاموایی را که دو سر آن آزاد است از یک طرف گرفته و بکشید تا دانه های بافته شده آزاد شود به این ترتیب ۲۵ دانه بالا و ۲۵ دانه پایین خواهید داشت .دانه های پایین را بصورت ۳ سانتیمتر کشباف ببافید و دانه های بالا را بصورت ساده تا ۱۴ سانتیمتر بافته از پشت لباس بدوزید.از قسمت سجاف جلو به تعداد لازم دانه گرفته و به اندازه ی نصف یقه ی پشت نیز دانه روی میل سرانداخته همه را با هم ۱۰ سانتیمتر کشباف ۲ زیر ۲ رو ببافید پس از کور کردن ، دو سر کشباف را به هم دوخته به یقه پشت وصل کنید.

منبع : مجموعه مجلات بافت موگه

تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 08:07 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب