آموزش بافت مدل شنل طرح فانتزی - آموزش خیاطی

آموزش بافت مدل شنل طرح فانتزی

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش بافت مدل شنل طرح فانتزی

آموزش بافت مدل شنل طرح فانتزی

موارد لازم برای این بافت :

کاموای ساده متوسط ۳ کلاف

کاموای پیله ای در چند رنگ دلخواه

قلاب شماره ۳

توجه : این مدل نیاز به قلاب بافی دارد و باید شما با هنر قلاب بافی آشنایی داشته باشید

با کاموای ساده شروع به زنجیر بافی می کنیم و به اندازه دور تا دور یقه حدودا ۵۰ سانتیمتر و سپس زنجیر ها را گرد کرده و به هم وصل می کنیم و شروع به بافت پایه بلند می کنیم(بافت به صورت گرد است)

در رج دوم روی هر پایه یک پایه بلند دیگر می زنیم و برای اضافه شدن دانه ها هر ۳ پایه بلند یک پایه دیگر از داخل همان پایه در می آوریم تا ۱۰ سانت کاموای ساده به همین روش بافت می کنیم سپس با کاموای پیله ای یک زنجیره بلندی می گیریم تا پیله بصورت عمودی قرار بگیرد.تا آخر رج به همین صورت ادامه می دهیم در پایان که دوباره به بافت پیله ای برسیم سپس با کاموای ساده یک ردیف پایه کوتاه می زنیم تا بافت کاموای پیله ای ثابت شود و در رج های بعدی روی پایه های قبلی شروع به بافت پایه بلند می کنیم و برای اضافه شدن مانند قبل هر ۳ پایه بلند یک پایه بلند از همان پایه قبلی در می آوریم.

بعد از ۱۰ سانت دوباره با کاموای پیله ای شروع به بافت می کنیم.  بعد از ۵ بافت ۱۰ سانتی با کاموای ساده و یک رج بافت با کاموای پیله ای برای پایین شنل یعد از بافت یک ردیف پیله ای در رج دوم یک پایه کوتاه زده و یک پیله را به طرف پایین کشیده و با قلاب از ادامه کاموای پیله ای یک پایه کوتاه دیگر زده و دوباره پیله را به طرف پایین می کشیم تا رج آخر ، سپس با کاموای پیله ای دور تا دور یقه را با استفاده از بافت زنجیره و پایه کوتاه تزیین می کنیم.

این هم پایان بافت این شنل زیبا.

, , , , , , , , 
تاریخ ارسال: چهارشنبه 12 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 08:17 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب