خیاطی زنانه، آموزش دوخت مانتو جلو بسته - آموزش خیاطی

خیاطی زنانه، آموزش دوخت مانتو جلو بسته

ست شال و مانتو گل و بوته

خیاطی زنانه، آموزش دوخت مانتو جلو بسته

من با یک مدل مانتو ساده آمدم تا کسانی که دوست دارند مانتو بدوزند دست به کار شوند.

البته این مانتو را بهتره با پارچه کشی دوخت و به عنوان تونیک هم قابل استفاده است.

آموزش دوخت مانتو جلو بسته

مطابق تصویر باید الگو را تهیه کنید.

نکات :

مانتو-جلو-بسته

الگو جلو و پشت یکی است فقط برای یقه پشت ۲ سانت پایین می آییم . برای یقه جلو ۷ سانت پایین می آییم.

قسمت بالای الگو که یک دوم سرشانه است باید اندازه سرشانه را از شانه سمت راست تا سمت چپ اندازه بزنیم و یک دوم آن را استفاده کنید.

برای تعیین سرشانه از خط بالا سه سانت پایین می آییم و به اندازه سر شانه جلو می رویم.

برای قد حلقه ۱۷ سانت در نظر می گیریم اگر به نظرتون تنگ است می توانید اندازه را اضافه کنید.

از سر شانه تا کمر ۴۰ سانت در نظر می گیریم که خط کمر مشخص می شود و ازخط کمر ۲ سانت داخل می شویم.

تا لباس روی کمر زیباتر بخوابد.  

بعد از تعیین قد لباس گشادی پایین لباس را به اندازه یک چهارم باسن اندازه می زنیم.

الگو را روی چهار لای بسته قرار داده و برش می زنیم.

اگر دوست دارید مانتو شما هم این برش کج را داشته باشد بعد از برش پارچه را باز می کنیم. ۲۰ سانت از خط کمر پایین می آییم.

و ۵ سانت از پایین دامن بالا می رویم.

و یک خط می کشیم و برش می دهیم.

فقط مواظب یقه باشید که جلو و پشت با هم فرق دارد.

الگو آستین را مطابق تصویر تهیه کنید.

و از الگو آستین هم دو عدد روی دو لای بسته می بریم.

مانتو را ابتدا از سرشانه به هم وصل کنید سپس پهلو ها را به هم بدوزید ودرز آستین ها را دوخته و به مانتو وصل کنید.

تاریخ ارسال: جمعه 1 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:57 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب