آموزش دوخت یقه ب ب - آموزش خیاطی

آموزش دوخت یقه ب ب

ست شال و مانتو گل و بوته

آموزش دوخت یقه ب ب

آموزش دوخت یقه ب ب

آموزش دوخت یقه ب ب

در این مطلب برای شما کاربران هنرمند عزیز سایت آموزش دوختن یقه ب ب را گرد آوری کرده ایم که امیدوارم مورد استفاده شما قراربگیرد یقه ب ب بیشتر مورد استفاده در دوخت و دوز لباس های کودکان قرار می گیرد . یقه زیبایی است در مطالب آینده طرز دوخت نوعی پیراهن کودکانه یقه ب ب را در سایت قرار می دهیم .

– برای یقه های جدا اول یقه را روی مقوا برش می زنیم.
2- یک مستطیل می کشیم به عرض 11 تا 13 سانت و به طول 25 سانت.
3- در داخل یک مستطیل از سمت چپ 5 سانت پایین می رویم و به صورت هلال به سمت راست وصل می کنیم.
4- از زاویه سمت راست 3 تا 5 سانت داخل مستطیل می رویم و گرد به سمت چپ می کشیم.
5- سمت چپ وسط پشت یقه است و سمت راست وسط جلو یقه می شود.
6- از وسط پشت یعنی از سمت چپ به فاصله های یک سانت به طرف یقه خط کشی می کنیم تا از 25 سانت به 17 سانت برسد. بعد این خط ها را شماره گذاری می کنیم.  
7- بعد از برش و دوخت سرشانه ها دور گردن لباس را دولا می کنیم. از وسط پشت تا وسط جلو اندازه گرفته عدد بدست آمده را روی الگوی یکی از شماره ها تا می زنیم.

روش دوخت یقه ب ب
أ‌) لایه را دولا می کنیم به صورت اریب وسط، پشت الگو را روی دولای بسته لایه قرار می دهیم. سپس به اندازه الگو برش می زنیم.
ب‌) بعد پارچه را هم به صورت اریب دولا می کنیم و لایه را روی پارچه می چسبانیم. دور تا دور یقه را می دوزیم. بلوز جلو باز را از وسط جلو به هر طرف یک سانت داخل می رویم و یقه را وصل می کنیم. یقه را روی لباس به طرف داخل می دوزیم سپس برای تمیزکاری یقه نوار اریبی می دوزیم و یا خود دوخت را به خودش پس دوزی می کنیم.
ت‌) برای برش یقه ب ب جلو بسته سمت چپ وسط پشت الگو را در دولای باز قرار می دهیم و تمام کارها را مثل یقه ب ب جلو باز انجام می دهیم.
ث‌) در موقع دوخت قسمت جلو، یقه را به اندازه یک سانت روی هم قرار می دهیم و از روی لباس به داخل لباس می دوزیم و بعد برای تمیز کاری از نوار اریبی استفاده می کنیم.

آموزش دوخت یقه ب ب

11 تا 13 این قسمت روی لایی دولای بسته می شود برای یقه پشت بسته

یقه گرد ب ب

از طرف سرشانه الگوی پشت و جلو را به هم وصل می کنیم . 8 سانت از پشت بالا رفته و دورتا دور علامن می زنیم . یقه بدست آمده را رولت می کنیم و الگوی پشت و جلو را جدا و یقه جلو به صورت گرد رسم می کنیم

یقه رولت شده را از سه قسمت اوازمان نیم سانتی می دهیم . و از خط راست مشخص شده روی دولای پارچه گذاشته و دو عدد از الگو در می آوریم .

یقه را به صورت گرد برش می زنیم .

منبع : نی نی سایت

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 31 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 03:56 ب.ظ | نویسنده: علی | چاپ مطلب